Tervetuloa sosiaaliset ja sivistykselliset oikeudet syrjäkunnissa -tutkimushankkeen blogiin

Tervetuloa Syrjäkuntahankkeen blogiin. Tutkimushankkeen tarkoituksena on analysoida sitä, miten sosiaaliset ja sivistykselliset oikeudet toteutuvat erityisesti syrjäkunnille tyypillisissä erityisolosuhteissa – millaisia vaikutuksia syrjäkunnissa asumisella on niiden oikeuksien toteutumiseen, jotka perustuslaissa on lähtökohtaisesti taattu yhtäläisesti kaikille.

Tutkimus on oikeudellinen ja se toteutetaan Helsingin ja Tampereen yliopiston yhteistyöhankkeena. Tutkimusta rahoittavat Kunnallisalan kehittämissäätiö ja Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä YTR. Tutkimuksen tulokset julkaistaan alkuvuodesta 2016.

Näiden sivujen kautta voit seurata hankkeen etenemistä, esittää kysymyksiä ja ottaa yhteyttä tutkijoihin:
Esittely-sivulla voit tutustua tarkemmin Syrjäkuntahankkeeseen, sivulta löydät mm. hankkeen tutkimussuuunnitelman.
Hanke mediassa -sivulta löytyvät mm. hankkeen yhteydessä pidettyjen seminaarien esitykset.
Tutkimusryhmä-sivulla voit tutustua Syrjäkuntahankkeen tutkijoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *