Yhteystiedot

Yhteystiedotsaarijarvi

KTT, professori Hannu Saarijärvi

Pinni A 5 krs, A 5090

Johtamiskorkeakoulu

33014 Tampereen yliopisto

Puh: +358 (0)40 535 1369

Email: hannu.saarijarvi@uta.fi

Twitter: @HannuSaarijarvi

Tutkimusryhmä: Asiakaslähtöisen markkinoinnin tutkimusryhmä

koskikeskusValmistuin Tampereen yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi 2007, minkä jälkeen olin yritysrahoitteisissa tutkimushankkeissa projektitutkijana sekä vastuullisena projektipäällikkönä. Tutkimusprojektit keskittyivät elintarviketeollisuuden uudistuvaan liiketoimintaan sekä murrosvaiheen palvelutoimialoihin. Projektit auttoivat kehittämään myös väitöstutkimustani, joka keskittyi asiakastiedon kaksisuuntaiseen käyttöön eli siihen, miten asiakastiedolla voidaan palvella myös asiakasta – ei vain yritystä. Väittelin kauppatieteiden tohtoriksi marraskuussa 2011 (Value Co-Creation through Reverse Use of Customer Data / vastaväittäjä Professori Christian Grönroos, Hanken School of Economics). Työn ohjaajana toimi professori Hannu Kuusela. Väitöksen jälkeen olen työskennellyt tutkimus- ja koulutuskeskus Synergosissa ohjelmajohtajana sekä toiminut markkinoinnin professorin ja yliopistonlehtorina. Aktiivinen julkaisutoiminta on ollut keskeinen osa työtä.

Väitöskirjani jälkeen olen tutkimuksessani keskittynyt mm. asiakkuuksien johtamiseen, palveluliiketoimintaan sekä kaupan alan konsepteihin. Myös asiakastieto ja strateginen markkinointi ovat olleet keskeisiä tutkimusteemoja.

Arjen ja juhlan oikeita prioriteetteja tuovat perheeseen kuuluvat vaimo sekä kolme tytärtä. Vastapainoa työlle tuovat myös kestävyysjuoksu ja suunnistus.