Ideatori

Mistä tiedonlähteille?

vinkkejä ja linkkejä tiedonhakuun! Mahdollisuus keskusteluun.
Jos haluat esim. vinkata kiinnostavaa lähdettä, voit lähettää kommentti linkkitietoineen  -lisäämme viestin ja kiinnostavimmat lähdetiedot sivulle.

Y-kampuksen toiminta ja tapahtumat

Tampereen korkeakouluissa toimiva Y-kampuksen yrittäjyys- ja innovaatioyhteisö tarjoaa tukea ja työkaluja oman idean toteuttamiseen, bisneksen kehittämiseen ja tutkimustulosten hyödyntämiseen. Tiloja saa käyttää vapaasti aina silloin, kun tilassa ei ole ennakkoon tehtyä varausta. Tilaa voi varata yrittäjyysaiheisten tapahtumien järjestämiseen, kuten ainejärjestön työelämäpäivään -tällöin voi ottaa yhteyttä oman Y-kampuksen tilavarauksista vastaavaan henkilöön (Y-kampus Keskustassa Miina Makkonen). Y-kampus Keskusta sijaitsee Tampereen yliopiston päätalon A0-käytävällä. Y-kampuksen ajankohtaiset tapahtumat

Kielikeskuksen erityisryhmät

Tampereen yliopiston kielikeskus tarjoaa erityisryhmiä ruotsin ja englannin kielissä  sekä puheviestinnässä. Ruotsin ja englannin ryhmät on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on esimerkiksi voimakasta esiintymisjännitystä tai oppimisvaikeuksia. Pelkkä heikko kielitaito ei ole syy hakeutua näihin ryhmiin. Puheviestinnän viestintärohkeuden ryhmä on suunnattu niille, jotka esimerkiksi kokevat esiintymisjännityksen hidastavan opintojen etenemistä eivätkä ehkä ole uskaltautuneet muille suullista viestintää sisältäville kursseille. Nämä ryhmät vastaavat tutkintoihin kuuluvia kursseja (paitsi lääketieteen opiskelijoilla). Lisätietoa kielikeskuksen verkkosivuilta ja opetusohjelmasta, ks.

  • Ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen viestintä / monenlaiset oppijat
  •  Introduction to Academic English / diverse learners
  • Asiantuntijan puheviestintä ja vuorovaikutus / viestintärohkeuden ryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *