Urasuunnittelu opintojen aikana -luento to 7.11. klo 16.15 / Pinni A1081

Opintojen suunnittelun ohella omaa osaamista kannattaa peilata matkan varrella suhteessa työelämään. Opiskeluvalintojen punninta ja suunnitelmallisuus opintojen aikana toimivat hyvänä pohjana vielä valmistumisen jälkeenkin. Monialaisella luennolla avataan näkökulmia oman osaamisen systemaattiseen tunnistamiseen jo opintojen aikana. Koulutuksessa käsitellään opinnoissa syntyneen osaamisen tunnistamista työelämätaidoiksi. Ilmoittautuminen on avattu -huomaathan, että sali on vaihtunut isompaan laajan kiinnostuksen vuoksi!

Urasuunnittelu opintojen aikana -luentokoulutus
Aika: to 7.11.2019 klo 16.15 – 18
Paikka: sali Pinni A1081, Päätalo, keskustakampus

Asiantuntijuuteen kasvu alkaa ja jatkuu opintojen aikana. Näkökulmana on erityisesti generalistialat eli alat, jotka eivät itsessään valmista tiettyyn ammattiin. Työelämäasiantuntijoiden järjestämän eri alojen opiskelijoille yhteinen luentotilaisuus on tarkoitettu kaikille eri alojen opiskelijoille, joille opintojen, oman tulevaisuuden ja uramahdollisuuksien suunnittelu on ajankohtaista.

Ilmoittautuminen lomakkeella -kerrothan ilmoittautuessasi opintotaustasi ja odotuksistasi luennolle!
Hakulomake on avoinna luennon alkuun saakka koulutustilan salliessa (eli jos kaikki kiinnostuneet vain mahtuvat saliin).

Kouluttajina toimivat Tampereen yliopiston työelämäasiantuntijat Reeta Lehmusoksa ja Terhi Erkkilä.

Lisätietoa: Terhi Erkkilä, uraohjaus.tau[at]tuni.fi

Tampereen yliopisto I Koulutus ja oppiminen I Työelämäpalvelut