Tulossa loppuvuodesta: luennot urasuunnittelun ja työnhaun tueksi!

• Urasuunnittelu opintojen aikana -luentokoulutus loka-marraskuussa

Opintojen suunnittelun ohella omaa osaamista kannattaa peilata matkan varrella suhteessa työelämään. Opiskeluvalintojen punninta ja suunnitelmallisuus opintojen aikana toimivat hyvänä pohjana vielä valmistumisen jälkeenkin.
    Kouluttajina työelämäasiantuntijat Terhi Erkkilä ja Reeta Lehmusoksa.

• Hakemuksella ja ansioluettelolla haastatteluun -luentokoulutus marraskuussa

Onko harjoittelupaikan tai osa-aikatyön hakeminen suunnitteilla tai oletko siirtymässä työelämään? Hakemuksella ja ansioluettelolla edetään haastatteluun -ja työnhakua tehdään näiden ohella monien eri väylien kautta.

Työelämäasiantuntijoiden pitämä eri alojen opiskelijoille yhteiset vuosittain järjestettävät luentotilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille niille opiskelijoille, joille opintojen, oman tulevaisuuden ja uramahdollisuuksien suunnittelu on ajankohtaista.
    Kouluttajina työelämäasiantuntijat Terhi Erkkilä ja Reeta Lehmusoksa.