Valmistumisvaiheen Matkalla maisterin töihin -koulutusiltapäivät huhtikuussa

Kahden koulutuspäivän ryhmä tiistai-iltapäivinä 2.4. ja 9.4. 2019 klo 12.30 – 16

Ei kannata jäädä yksin urapohdintojen ja oman työnhaun kanssa! Matkalla maisterin töihin -koulutuksessa jaetaan ajatuksia sekä suunnitellaan tulevaa saaden tukea ja tietoa samassa tilanteessa olevilta sekä työelämäasiantuntijoilta. Koulutuksessa pohjustetaan työnhaun osa-alueita oman osaamisen tunnistamisesta aina työnhakuun ja haastatteluun saakka.

1. koulutusiltapäivän sisältö:

Työnhaun prosessin eri osa-alueita: osaamisen tunnistaminen, työnhaun kohdentaminen ja työnhaun välineet, kuten hakemus ja ansioluettelo. Alustuksia ja pienet tehtävät itsenäisenä työskentelynä ja ryhmätyönä.

2. koulutusiltapäivän sisältö:

Työnhaun viestinnän arvioimista jatketaan konkreettisesti pienryhmässä osallistujien välitehtävänä rakentamien hakemusten ja ansioluettelojen pohjalta. Jokainen antaa palautetta rekrytoijan roolissa toisten hakemuksiin –ja myös saa useita palautteita omiin työnhaun asiakirjoihinsa.

lisätietoa ja ilmoittautuminen

Koulutuksen ajankohta ja ilmoittaumistiedot tarkennetaan maaliskuun alussa!
Kouluttajina toimivat työelämäasiantuntijat.

Lisätietoa Terhi Erkkilä: etunimi.sukunimi[at]tuni.fi ja uraohjaus.tau@tuni.fi