Johtajuussymposium esittelee johtamista vetävästi ja vauhdikkaasti

Kuumia väittelyjä, tunnettuja talouden ja politiikan persoonia, ajankohtaista asiaa sekä mausteeksi hieman karnevaalihumua. Tätä kaikkea on suosittu johtajuussymposium. Tänä vuonna jo seitsemättä kertaa, ja nyt kansainvälisempänä kuin koskaan.

Tapahtuma on ollut Johtamiskorkeakoulun näkyvä näyteikkuna, joka on alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti tehnyt tunnetuksi Johtamiskorkeakoulun monialaista identiteettiä ja vahvistanut yhteisen tekemisen kulttuuria. Johtamiskorkeakoulun dekaanin Antti Lönnqvistin mielestä näitä asioita ei nyt enää tarvitse niinkään korostaa, vaan viime vuosina on keskitytty teemasisältöjen, ajankohtaisuuden ja kansainvälisyyden kehittämiseen.

”Panostamme nyt kansainväliseen sisältöön ja tapahtumaan onkin tulossa arvostettuja kansainvälisiä key-notepuhujia. Siten elinvoimainen tapahtumamme elää ja muuttuu ajassa”.

Johtajuussymposium – yhteistä tekemistä

Johtajuussymposium sai alkunsa vuonna 2011, kun vastaperustetussa Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa mietittiin yksikön roolia ja ulkoista näkyvyyttä. Viestintäryhmä ideoi sidosryhmätapahtuman tekemään tunnetuksi uutta kauppatieteet, hallintotieteet ja politiikan tutkimuksen ainutlaatuisesti yhdistävää ja paketoivaa yksikköä.

Johtamiskorkeakoulun silloinen johtaja, professori Markku Sotarauta muistelee alkua:

”Halusimme puhaltaa henkeä johtamiskorkeakouluun isosti ja positiivisella tavalla. Johtajuussymposiumilla toimme esiin yliopistoa avoimena keskusteluareenana. Halusimme vapaamuotoiseen tapahtumaan mukaan sidosryhmämme ja satsasimme sisältöihin heti täysillä. Puoleensavetävät ja tunnetut persoonat olivat tapahtuman yleisömagneetteja”.

Näissä tavoitteissa Johtajuussymposium on onnistunut yli odotusten.

Johtajuussymposium – väittelyperinteen vahvistaja

Opiskelijajärjestöt ovat olleet aktiivisesti mukana järjestelyissä alusta lähtien. Heidän mukanaolo on tuonut tapahtumaan rennon fiiliksen ja karnevaalitunnelman sekä tapahtuman iloisen ja raikkaan hengen. Bändit, minifestarit, debattikisat, opiskelijapaneelit yms. ovat kivasti olleet miksaus kevyttä ja asiapitoista ohjelmaa. Vuosittaisista väittelykisoista on tullut symposiumin suola, jossa akateemista väittelyperinnettä tuodaan hienosti esiin.

20090817 - Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos : Johtaja Harri Talonen /Veli-Matti Parkkinen/ 2009

Harri Talonen
kehitysjohtaja
Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos

Johtajuussymposium järjestetään 6.9.2018 ja on kaikille avoin tapahtuma!
LUE LISÄÄ TAPAHTUMAN SIVULTA: johtajuussymposium.fi