Uusi tietosuoja-asetus muuttaa kirjaston varauskäytäntöä

Henkilötietojen käsittelyä koskeva EU:n tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) tulee voimaan toukokuussa 2018. Se koskee kaikkea EU:n alueella tapahtuvaa henkilötietojen käsittelyä.

Tietosuoja-asetus tulee muuttamaan myös kirjaston asiakkaiden varauskäytäntöjä. Kun teet Tamcatissa varauksen kirjaston aineistoon, sinun tulee erikseen hyväksyä se, että varauksesi voidaan laittaa noudettavaksi kaikille avoimeen varausten noutohyllyyn.

Jos et halua varaustasi avoimeen itsepalveluhyllyyn, tee varaus kirjaston asiakaspalvelussa ja nouda varattu aineisto kirjaston palveluaikana asiakaspalvelusta.

Muutos varauskäytäntöön astuu voimaan Tamcatissa  24.4.2018.

Lisätietoa: andor@uta.fi

In English

Be Sociable, Share!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *