Ota Andor-kokonaisuus ja kirjaston kattavat tietoaineistot haltuun

Andor-hakupalveluKirjasto hankkii monipuolisia tietoaineistoja yliopiston opiskelijoiden, tutkijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Aineistojen löytämiseksi käytössäsi on Andor-hakuportaali.

Osallistu kirjaston järjestämään koulutukseen, jossa käydään läpi Andor-kokonaisuus: miten löydät tietoaineistoja oman opiskelusi ja tutkimuksesi tueksi, ja miten eri tyyppisiä aineistoja, kuten e-kirjoja ja e-lehtiä, parhaiten löytää. Koulutukset järjestetään kirjaston opetusluokissa, jossa jokaisella osallistujalla on mahdollisuus tehdä omia hakujaan.

Arvossa järjestettävissä koulutuksissa painotetaan terveys- ja lääketieteiden tietoaineistoja, Linnan koulutuksissa keskustakampuksen tieteenalojen tietoaineistoja. Koulutuksessa tarvitaan peruspalvelutunnusta.

Kevään koulutusajat ja ilmoittautuminen e-lomakkeella. Koulutukset löytyvät myös henkilöstön koulutuskalenterista yliopiston intrassa.

Lisätietoja:
Tietoasiantuntijat Janika Asplund (Linnan koulutukset), Janika.Asplund@uta.fi, ja Esa Hakala (Arvon koulutukset), Esa.Juhani.Hakala@uta.fi

Andor-opas
Kirjaston koulutukset