Tutustu PsycINFO- ja PsycARTICLES-tietokantoihin 14.2.

Nyt on tilaisuus tutustua PsycINFO- ja PsycARTICLES-tietokantoihin, jotka ovat siirtyneet uudelle alustalle Ovid-palveluun. Osallistu lyhyeen esittelyyn tiistaina 14.2. klo 14.00-15.00 Linna-kirjaston opetusluokassa Elina (3. krs). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kouluttajana on kustantajan edustaja Tarja Huttunen.

PsycINFO on kansainvälinen psykologian ja sen lähialojen viitetietokanta. PsycARTICLES sisältää yli 100 lehden kokotekstiartikkelit, jotka kattavat yleisen psykologian ja erikoisalueiden perusteiden lisäksi sovellettua, kliinistä ja teoreettista psykologian tutkimusta.

Lisätietoja:
Tietoasiantuntija Maarit Laskujärvi
Maarit.Laskujarvi@uta.fi

Kirjaston tietokantalista

Be Sociable, Share!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *