Kevään tapahtumia: Päivittyvä lista

 

Oppimisfestivaali & Mediapolku 2015 –seminaari, 10.4.2015, Helsinki

Oppimisfestivaali on uudenlainen kouluille suunnattu täydennyskoulutuskokonaisuus. Oppimisfestivaaleja on toteutettu Koulu Kaikkialla –hankkeen ja InnoOmnian yhteistyönä peruskouluissa eri puolilla Suomea. Olemme kutsuneet seminaariin Oppimisfestivaalikoulujen opettajia ja rehtoreita jakamaan kokemuksiaan kouluissa toteutetuista projekteista. Tervetuloa mukaan kaikki koulun toimintakulttuurin kehittämisestä kiinnostuneet ja erityisesti rehtorit ja opettajat, jotka harkitsevat Oppimisfestivaaliin osallistumista sekä koulut, jotka ovat kiinnostuneita oppilasagenttitoiminnasta.

Tilaisuuden toteuttavat: Koulu Kaikkialla -hanke & InnoOmnia sekä KUUMA tvt -hanke & Mediapolku -opintoprojekti

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista:   https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/59580/lomake.html

 

Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa (ITK) –konferenssi, 15.-17.4.2015, Hämeenlinna

TAO TULEVAISUUS – ITK 25 vuotta – juhlakonferenssi järjestetään 15.-17.4.2015. Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi. ITK2015-konferenssi järjestetään Kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla Hämeenlinnassa. Workshopit järjestetään keskiviikkona 15.4. ja konferenssi torstaina ja perjantaina 16.-17.4.

Lisätiedot: http://www.itk.fi/2015/

 

TAMKin Pelimessut 2015, 6.5.2015, Tampere

Tietojenkäsittelyn opiskelijat ja opettajat järjestävät pelimessut 6.5.2015 Tampere-talossa. Pelimessuilla TAMKin tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelijatiimit esittelevät kevään ketterissä projekteissa tekemiään mobiilipelejä.

Lisätietoja Facebookissa: https://www.facebook.com/pelimessut

 

Kansainvälinen Media Education Conference MEC 2015, 15.-17.6.2015, Salla

Media Education Conference MEC 2015 (aiemmin NBE) on epämuodollinen ja lämminhenkinen kahden päivän konferenssi, joka on suunnattu mediakasvatuksen tutkijoille ja asiantuntijoille. Konferenssin aikana jaetaan ideoita ja ajatuksia liittyen mediakasvatuksen tutkimuksen ajankohtaisiin suuntaviivoihin, tieto -ja viestintätekniikan opetuskäyttöön ja oppimisympäristöihin. Konferenssin järjestää Lapin yliopiston Mediapedagogiikkakeskus Sallatunturin kupeessa 15.- 17.6.2015. Konferenssi on englanninkielinen.

http://www.ulapland.fi/InEnglish/About-us/News–Events/Events/Events-2015/MEC-2015

 

Mobiilikesäkoulu 2015, 13-14.8.2015, Mustiala

Mobiilikesäkoulu on vuonna 2015 Mobiilikesäkoulu-picnic. Varaa kalenteriisi torstai-perjantai elokuun toisella viikolla, 13-14.8.2015

Varsinaista ohjelmaa ei rakenneta, vaan se muotoutuu osallistujien mukaan. Tuo siis oma ideasi, kokemuksesi, sovelluksesi ja tule mukaan kokemaan ja jakamaan! Ideoiden keruu on käynnissä toukokuun loppuun saakka Mobiilikesäkoulu-picnicin Padlet-alustalla. Idea voi olla teema, ongelma, sovelluksen esittely jne.. Asiasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua työstämään teemaa.

Lue lisää http://www.mobiilikesakoulu.com/

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *