Curtis J.Bonk vieraili Tampereella

Professori Curtis J. Bonk vieraili viime viikolla Tampereella EdMedia2014-konferenssissa. Bonk on arvostettu opetusteknologia-alan puhuja, tutkija ja opettaja. Tampereen eOppimisen klusteri sai isännöidä yhden hänen luennoistaan, ja näin tarjota osallistumismahdollisuuden myös konferenssiin osallistumattomille.

Hengästyttävän vauhdikkaalla luennolla parhaat kysymykset ja kommentit palkittiin suklaalla, kirjoilla ja dollareilla, otettiin ryhmäkuvia ja lausuttiin yhteen ääneen ”We All Learn!”. Luennon sanoma oli kuitenkin selvä. Esityksessään ”Learning is Changing: MOOCs, The Open World, and Beyond” Bonk esitteli, kuinka oppiminen on muuttunut ja oppimismahdollisuudet ovat lisääntyneet uusien teknologioiden myötä. Lukuisten esimerkkien kautta Bonk korosti sitä, kuinka suuri vaikutus näillä uusilla mahdollisuuksilla voi olla yksittäisten ihmisten elämään.

Luennon kalvot: http://trainingshare.worldisopen.com/workshop.php#tampere2014

Kirjoja ladattavissa Curtis J. Bonkin kotisivuilla: http://mypage.iu.edu/~cjbonk/
Bonky

Kuva: Taina Repo, Tampereen yliopiston viestintä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *