Syksyn konferensseja ja tapahtumia

Rentouttavan kesäloman jälkeen voi uusia ideoita omaan työhön kerätä seminaareista ja konferensseista, joita järjestetäänkin runsaasti pitkin syksyä. Tässä listattuna monta mielenkiintoista tapahtumaa, joista ainakin Klusterin ja OTE-hankkeen 10.10. järjestämä Opetuksen uusia tuulia – tapahtuma kannattaa jo merkitä kalentereihin!

* Campus-seminaari, 4.9.2013 Helsinki
Savoy-teatterissa järjestettävään maksuttomaan Campus-seminaariin voit ilmoittautua vain, jos olet opettaja.

Tarkemmat tiedot: http://www.campusseminar.com

* Vaikuta ja vaikutu – osaamisen vuosihuolto, 24.9.2013 Helsinki
Vaikuta ja vaikutu on vuosittain toistuva TIEKEn Osaamispalveluiden seminaari, jossa paneudutaan jälleen ajankohtaisiin tieto- ja viestintätekniikan osaamiseen, oppimiseen ja opettamiseen liittyviin aihealueisiin.

Ohjelma ja ilmoittautuminen: http://www.tieke.fi/display/VaikutaVaikutu/Vaikuta+ja+vaikutu

* ARea 13 -seminaari 1.10.2013 Tampere
ARea 13 -seminaaripäivä koostuu useista asiantuntijaluennoista sekä iltapäivällä esillä olevista demopisteistä, joissa osallistujilla on mahdollisuus kokeilla ja tutustua tarkemmin erilaisiin lisätyn todellisuuden sovelluksiin.

Lisätietoa: http://www.uta.fi/sis/area13/index.html

* Opi ja kasva -konferenssi, 7.- 8.10.2013 Helsinki
Opi ja kasva -konferenssissa on monipuolista ohjelmaa peruskoulujen opetus- ja oppilashuoltohenkilöstölle, koulujen johdolle sekä kaikille oppimisesta sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille alan ammattilaisille.

Ohjelma: http://www.opijakasva.fi/

* Opetuksen uusia tuulia, 10.10.2013 Tampere
Tampereen eOppimisen klusterin ja OTE –hankkeen yhdessä järjestämä Opetuksen uusia
tuulia –tapahtuma kokoaa Tampereen yliopistolle uusimmat laitteet ja tietoiskuja ja luentoja opetusteknologian alalta. Päivän aikana pääset katsomaan ja kokeilemaan uusimpia opetuksen välineitä ja tutustumaan ajankohtaiseen kehitystyöhön sekä kuulemaan tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön ideoita.

Tarkempi ohjelma julkaistaan syksyllä: http://opetusteknologia.info/opetuksen-uusia-tuulia

*Verkkoja kokemassa -seminaari 10. – 11.10.2013 Turku
Valtakunnallinen Verkkoja kokemassa -seminaari kokoaa yhteen opettajia, opetuksen kehittäjiä ja muita asiantuntijoita. Esillä on pedagogisia ratkaisuja, työvälineitä ja näihin liittyvää tutkimus- ja kehittämistyötä.

Ohjelma: http://www.verkkojakokemassa.fi/

* Korkeakoulujen valtakunnalliset IT2013-päivät, 5.–6.11.2013 Tampere
Korkeakoulujen valtakunnallisten IT-päivien tarkoitus on edistää korkeakoulujen tietoteknisiä ja tietohallinnollisia valmiuksia sekä tuoda esiin tulevaisuuden haasteita ja niiden ratkaisuja. Samalla IT-päivät tukevat korkeakoulujen keskinäistä sekä korkeakoulujen ja yritysten välistä tiedonvaihtoa ja yhteistyön kehittämistä.

Ohjelma ja ilmoittautuminen: http://it2013.fi/index.php

* Konfabulaari 2013, 23.10.2013 Helsinki
Konfabulaari on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin ja vapaamuotoinen tapahtuma tai ns. epäkonferenssi, jonka teemana on netti ja sosiaalinen media yliopistoissa, nyt ja tulevaisuudessa.

Konfabulaarin ohjelma koostuu osallistujien ilmoittamista fabuista ja paikan päällä organisoituvista open space -sessioista: https://wiki.helsinki.fi/display/Konfabulaari/Konfabulaari+2013

* Digital Competence and Learning -konferenssi, 7.-8.11.2013, Hämeenlinna
Digital Competence and Learning – DCL -konferenssista saat mukaasi kuumimmat vinkit, joiden avulla valjastat verkostosi osaamisen, kehitysideoiden ja rahoituksen lähteeksi.

Ohjelma: http://www.eoppimiskeskus.fi/dcl

* Academic Mindtrek, 1.-4.10 2013 Tampere
Vuodesta 1997 lähtien vuosittain järjestetty kansainvälinen digitaalisen median konferenssissa tutustutaan alan uusiin bisnesilmiöihin ja tulevaisuuden trendeihin.

Lisätiedot: http://www.mindtrek.org/2013/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *