”Tapahtui eräässä jaksossa” – Tampereen yliopiston normaalikoulun lukion kuvataidekurssilaisten töitä 05.12.2017 – 19.01.2018

Norssin lukion näyttelykuva

Edusta-gallerian näyttelyssä kurkistetaan Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiolaisten kuvisarkeen. Mukana on akryylimaalauksia, joiden aiheet kumpuavat opiskelijoiden omasta kuvamaailmasta ja mielikuvituksesta. Lisäksi esillä on suomalaisten merkkihenkilöiden innoittamaa uutta muotoilua pienoismallien muodossa. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tematiikka on päässyt mukaan valoveistoksiin, joissa jäänkaltainen illuusio on luotu talvisen pimeyden keskelle kierrätysmuovilla, kelmulla ja teipillä.

Työt on toteutettu yksilö ja ryhmätöinä piirustuksen ja maalauksen kurssilla sekä arkkitehtuurin, muotoilun ja ympäristötaiteen kurssilla yhden lukion jakson aikana syksyllä 2017.

Lisätiedot: Lukion kuvataiteen opettaja Virve Viita, virve.viita@uta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *