”Multiple Crossroads of Perspectives”, 28.8.- 29.9.2017

”Multiple Crossroads of Perspectives” on kasvatustieteiden tiedekunnan tutkimusryhmien ja EDUn galleriatiimin yhdessä rakentama näyttely. Näyttelyn läpileikkaavina käsitteinä ovat kehityksen eri näkökulmat, liikkuvuus, kansainvälisyys, kestävä kehitys, kansalaisuus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus. Siinä korostuu enemmän kokonaisuus kuin yksittäisten tutkimusryhmien esittely.

Näyttelyobjektien keskeisin muoto on ympyrä, joka filosofisen semiotiikan mukaan symboloi äärettömyyden kehää, henkisyyttä, rajattomuutta ja ikuisuutta. Vastaavasti neliön sisään piirretty ympyrä kuvastaa kahden asian pyrkimystä jatkuvaan tasapainoon. Juuri nämä elementit kuvastavat hyvin koko tiedekunnan aktiivista toimintaa. Symbolien viestin lopullinen tulkinta jää kuitenkin katsojalle.

Lisätiedot: Kari Kouhia, Kari.Kouhia@uta.fi, p. 050 318 6997

 “Multiple Crossroads of Perspectives”
Exhibition at the Faculty of Education 28.8. – 29.9.2017”

The exhibition “Multiple Crossroads of Perspectives” was set up in collaboration by the research groups of the Faculty of Education, and the gallery team. The pervading concepts of the exhibition are development from different perspectives, mobility, internationalism, sustainable development, citizenship, equality, and justice. The exhibition emphasizes the research of the faculty as an entity instead of presenting the individual research groups.

The central shape of the exhibition is a circle. According to philosophical semiotics, the circle symbolizes the perimeter of infinity, spirituality, boundlessness, and eternity. Accordingly, a circle inside a square symbolizes the constant strive towards balance between the two elements. These elements fittingly reflect the activities conducted in the Faculty. The interpreting of the symbols, however, is left to the observer.

For more information, contact Kari Kouhia, kari.kouhia@uta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *