Kuvataiteen opiskelijoiden grafiikkaa: ”Mies joka istutti puita” 24.5. – 30.6.2017

Edusta galleriassa on alkukesän ajan esillä Kasvatustieteiden tiedekunnan kuvakulttuurien opiskelijoiden taidegrafiikkaa. Teoksissa opiskelijat soveltavat kurssilla oppimiaan grafiikan menetelmiä, kuten collagrafiaa, carborundumia, monotypiaa ja kuivaneulaa. Näyttelyn teemana on opiskelijoiden henkilökohtainen suhde ympäristöön: teokset ovat monipuolisia ja tulkinnallisia ekologisia kannanottoja. Oheislukemistona Jean Gionon ”Mies joka istutti puita”.

EDUsta Galleriassa kesällä 2017 kasvatustieteiden tiedekunnan kuvataiteen opiskelijoiden tekemää grafiikkaa ”Mies joka istutti puita” -näyttelyssä.

Töitä seuraavilta opiskelijoilta:

Arponen Jenni , Hyytiäinen Henna , Hämäläinen Liisi , Leskelä Marjaana , Luoma Helmiina, Ohvo Mirella , Priiki Jenny, Ritanen Venla, Hanhiniemi Veera, Silander Maria, Aarnio Matti, Alaspää Sari, Eteläinen Tarja, Forss Ilse, Koskela Ella, Kuparinen Elina, Kyyrönen Elli, Kärki Laura, Mäkitalo Johanna, Niemelä Kaisa, Niemi Anna, Niskanen Maija, Rautanen Pihla, Salovaara Krista, Terho Marleena, Yli-Houhala Emmi

Lisätiedot: Jouko Pullinen, jouko.pullinen@uta.fi, tai  Juha Merta, juha.merta@uta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *