Uusi yliopisto tuo muutoksia liikuntamaksun maksamiseen

Vuoden vaihde tuo muutoksia Unipoli Sportin liikuntamaksun maksamiseen. Unipoli Sportin keskustan Atalpan ja Hervannan Tamppi-Areenan liikuntakeskukset ovat osa uutta Tampereen yliopistoa tammikuun alusta lähtien. TAMK:n Kaupin liikuntakeskus puolestaan on edelleen osa Tampereen Ammattikorkeakoulua. Kaikki keskukset ovat Unipoli Sportia.

Tampereen yliopiston opiskelijat ja henkilökunta maksavat liikuntamaksun yliopistolle ja TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ammattikorkeakoululle. Jos olet syksyllä maksanut koko vuoden liikuntamaksun (voimassa 31.7.2019 asti), voit jatkaa Unipoli Sportin liikuntapalvelujen käyttöä normaalisti. Kevätkauden hinta opiskelijoille on 46 euroa ja henkilökunnalle 51 euroa.

Tampereen yliopiston opiskelijat ja henkilökunta maksavat kevätkauden liikuntamaksun 1.1.2019 lähtien joko keskustan Atalpan vastaanottoon tai Hervannan Tamppi Areenan vastaanottoon. Maksuvälineenä käy käteinen tai maksukortti. TaY:n opiskelijat ja henkilökunta voivat maksaa kevään maksun Atalpaan jo tämän vuoden puolella. TTY:n opiskelijat voivat maksaa kevään maksun TUrVoKe ry:n tilille 31.12.2018 asti. TTY:n henkilöstö voi alkaa maksaa kevään liikuntamaksua vasta 2.1.2019.

Tampereen yliopiston Atalpassa voi maksaa myös liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky-kuntoseteli, EPassi). Hervannassa Tamppi-Areenalla ei voi vielä maksaa liikunta/kulttuuriseteleillä. Kun uuden yliopiston liikunta/kulttuurisetelikilpailutus on saatettu päätökseen vuoden 2019 puolella, voi Hervannassakin maksaa ko. liikunta/kulttuuriseteleillä. Verkkomaksumahdollisuutta ei ole alkuvuonna 2019.

TAMKin opiskelijat ja henkilökunta maksavat kevätkauden liikuntamaksun vanhojen ohjeiden mukaisesti. Tamkon jäsenet suorittavat liikuntamaksun Tamkon toimistolle (Kuntokatu 3, L-rakennus). Muut TAMKin opiskelijat suorittavat liikuntamaksun TAMKin Kuntokatu 3 infossa (maksu turvallisuussyistä ainoastaan pankkikortilla) tai liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa.

Vuoden vaihteessa Unipoli Sportin liikuntakeskuksilla on myös poikkeusaika-tauluja, joten kun tulet liikkumaan, niin tsekkaa aukiolo nettisivuiltamme: http://sport.unipolitampere.fi/yhteystiedot/aukioloajat.html

Parasta korkeakoululiikuntaa – tervetuloa liikkumaan!

Lisätietoja:

Tampereen yliopisto (TaY ja TTY): Liikuntapäällikkö Markku Tamminen, markku.tamminen@tut.fi, puh. 050 5918 059
TAMK: Liikuntapäällikkö Esko Tirkkonen, esko.tirkkonen@tamk.fi, puh. 050 5932 552