Liikunta- ja Hyvinvointimessut ke 5.9.2018 klo: 10-15

In English below.

Tamppi Areena täyttyy liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat sekä ulkopuoliset liikuntatahot esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä.

Täällä voit löytää harrastuksellesi jatkoa tai kipinän uutta lajia kohtaan! Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMK:n opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tapahtumassa voit myös huollattaa polkupyöräsi klo: 10-16 (vain pienhuollot) tai vaikkapa mittauttaa kehonkoostumuksesi 5€ hintaan.

Fukseille fuksipisteitä!

Tamppi Arena will be filled with people on Wednesday 6th September from 10 am until 3 pm with sporty stands and shows when Unipoli Sport and the sports clubs of TUrVoKe ry are presenting their sports selection in the sports hall at TUT.
You will find info about joining the sports clubs, see interesting sport shows and different stands.

This event is free and meant for students and staff from TUT, UTA and TAMK. You can also bring your bike for maintenance at 10-16 (just the small maintenance) or check your body composition (5€).

Fuksi points for fuksis!