Unipoli Sportin uusi maksukausi starttaa 1.8.2018 – Tule mukaan liikkumaan!

Unipoli Sportin palvelut ovat avoinna kaikille TTY:n, TAY:n sekä TAMKin opiskeljoille ja henkilökunnalle. Palvelut saa käyttöönsä maksamalla liikuntamaksun käynnissä olevalle toimintakaudelle. Käytössä ovat kaikkien kampusten palvelut.
Uusi lukuvuosi – ja samalla uusi liikuntamaksukausi – alkaa keskiviikkona 1.8.2018.
Kulkuoikeudet toisille kampuksille tulee noutaa erikseen jokaista maksukautta kohden. Esim. jos maksat lukukausi kerrallaan (vain syksy/kevät), tulee tällöin myös oikeudet noutaa erikseen näille lukukausille. Jos maksat koko vuoden kerrallaan, tulee oikeudet päivittää kerran vuodessa.
Unipoli Sportin liikuntamaksusta ja käyttöehdoista voit lukea lisää täältä.

Hinnasto 2018-2019

Maksukausi

opiskelijat

henkilöstö

Syksy

1.8.-31.12.

Kevät

1.1.-31.7.

Koko vuosi

1.8.-31.7.

Kertamaksu

6 €

* TTY:llä työnantaja maksaa puolet henkilökunnan liikuntamaksusta. Henkilökunta voi maksaa liikuntamaksun vain puoleksi vuodeksi kerrallaan.
* TAMK: Tamkoon kuulumattomille opiskelijoille korkeampi hinta: Syksy 47 €/ kevät 51 €/ koko vuosi 82 €.
* Hinnat sisältävät alv:n 10% (Ei TUrVoKe ry)