Opiskelija, tule mukaan kehittämään Unipoli Sportin liikuntapalveluita Tampere3-muutoksessa!

Haemme 4-6 Unipoli Sportin liikuntamaksun maksanutta opiskelijaa mukaan liikuntapalveluiden kehittämistoimintaan, joka koostuu kolmesta työpajatyyppisestä osiosta. Ensimmäinen osio on ryhmähaastattelu, jossa kartoitetaan Unipoli Sportin liikuntapalveluprosessin nykytilaa ja kehittämistarpeita. Toisessa osiossa (toukokuu) ideoidaan uutta liikuntapalveluprosessia ja kolmannessa osiossa (elokuu) testataan uuden liikuntapalveluprosessin toimivuutta. Työpajat toteutetaan osana YAMK-opinnäytetyötä. Palkitsemme työpajoihin osallistuvat kauden 18-19 Unipoli Sportin liikuntamaksulla!

Ensimmäinen osio, ryhmähaastattelu, pidetään tiistaina 27.3. klo 17 alkaen TAMKin liikuntakeskuksen kerhotilassa. Työpajoihin ei tarvitse valmistautua etukäteen. Seuraavien osioiden ajankohdat sovitaan erikseen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 20.3. mennessä: heidi.olsbo@unipolisport.fi.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, millä kampuksella opiskelet ja mitä liikuntaa Unipoli Sportin liikuntatarjonnasta harrastat: kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu vai liikuntakurssit? Valituille opiskelijoille ilmoitetaan heti 20.3. jälkeen.