Kuntoilun starttikurssi aloitteleville liikkujille

Olisitko kiinnostunut kokeilemaan erilaisia kuntoilumuotoja, oppimaan liikkumaan tai tapaamaan uusia kavereita joiden kanssa kokeilla vaikka joogaa tai pumppia?

Unipoli Sport järjestää keväällä kuuden viikon kuntoilun starttikurssin aloitteleville liikkujille Kaupin loistavissa urheilutiloissa. Muuta toimintaa laajempi toteutus pitää sisällään perinteisen kuntosalin ja ryhmäliikunnan alkeiden lisäksi sosiaalisia aktiviteetteja, terveysluentoja ja ulkoilua.

Nyt on siis oiva tilaisuus kokeilla jotain uutta, lisätä piristystä päivään, kysyä kiperiä kysymyksiä liikkumiseen ja terveyteen liittyen mukavan rennossa ohjatussa seurassa!

Kurssin ilmoittautuminen alkaa 12.2.2018 Unipoli Sportin sivuilla. Kurssille voivat ilmoittautua kaikki TAMK:n, TTY:n tai TaY:n opiskelijat, vaikka ei omistaisikaan Unipoli Sportin jäsennyyttä. Mukaan pääsee 30 osallistujaa pienellä 20€/hlö maksulla.

Katso kurssin ohjelma oheisesta pdf-mainoksesta:
Liikkeelle kurssin ohjelma, kevät 2018

6 vastausta artikkeliin ”Kuntoilun starttikurssi aloitteleville liikkujille

• Hei!
      Kurssin aikataulut tulevat näkyville, kun kurssin ilmoittautuminen alkaa.

1. Jos mukana pääsee vaikka ei olekkaan Unipoli Sportin jäsenyyttä, tarkoittaako se että ohjelmassa mainituille tunneille pääsee siis tuon 20€ kurssimaksun perusteella, vai vaatiiko se vielä 6€ kertamaksun per kerta?

Tuleeko ilmoittautuneille vielä lisäinfoa järjestelyistä sähköpostissa ennen kurssin alkua tms.?

• Hei!

Kurssimaksuun sisältyy kaikki ohjelmassa mainitut tunnit.
      Lisätietoja voitte kysellä kurssikuvauksessa mainituilta kurssin ohjaajilta.