SELL Student Games 2018 Virossa

SELL Student Games 2018 tapahtuman sivusto on nyt avattu osoitteessa https://www.sellgames2018.com/. Kisat järjestetään 18.-20.5.2018 Tartussa, Virossa.

SELL-kisat ovat vuosittain SELL-maissa (Suomi, Eesti, Liettua, Latvia) järjestettävät tasorajattomat urheilukisat, joihin osallistuu korkeakouluopiskelijoita laajasti myös muista maista, esim. Venäjältä ja Kiinasta. Tänä vuonna lajikattaukseen kuuluu koripallo, lentopallo, salibandy, 7v7 jalkapallo, voimanosto, paini, judo, sulkapallo, pöytätennis, uinti, yleisurheilu, shakki ja suunnistus.

SELL-kisoihin ilmoittaudutaan keskitetysti. Kaikki korkeakoulun osallistujat kaikkiin lajeihin muodostavat korkeakoulun joukkueen, jonka ilmoittaa kokonaisuudessaan yksi valittu yhteyshenkilö. Yhteyshenkilö onkin hyvä päättää jo tämän vuoden puolella. OLL antaa tarvittaessa lisää tietoa ja auttaa ilmoittautumisprosessissa.

Kisoihin osallistuminen maksaa Suomessa opiskelevalta 30€ / päivä + majoituksen ja matkat. Majoitukseen kisajärjestät tarjoavat lattiamajoitusta hintaan 5€ / yö.

SELL-kisat ovat oikein mainio ja rento kansainvälinen opiskelijatapahtuma, jossa tunnelma ja yhteishenki kaikkien opiskelijoiden välillä on enemmän kuin kohdillaan. Tämän voin taata henkilökohtaisella kahden vuoden kokemuksellani tapahtumasta.

Käykää katsomassa kisojen sivut ja olkaa yhteydessä meihin mikäli kysymyksiä ilmenee! Hyvää loppuvuotta ja tsemppiä loppurutistukseen!

Juho Paavola

Varapuheenjohtaja
Vice ordförande
Vice president