Mysteeritapahtuma lähestyy!

Unipoli Sport osallistuu Suomi100-teemavuoteen julkaisemalla vuoden aikana erilaisia liikuntahaasteita, jotka lopulta huipentuvat joulukuun alussa pidettävään haastetapahtumaan.

Haasteet ja kuvia matkan varrelta julkaistaan Facebook-tapahtumassa. Unipoli Sport julkaisee omat viisi päähaastettaan sivuilla noin viiden viikon välein, ja lisäksi kaikki haastetut sekä osallistujat voivat julkaista omia haasteitaan. Kuvia julkaistaan myös Instagramissa. Liity mukaan satahaasteeseen käyttämällä hashtagia #Unipolisport100 ja halutessasi lisäksi valtakunnallista #Suomi100.

Joulukuun asti jatkuva haastetempaus huipentuu Unipoli Sport -korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle avoinna olevaan haastetapahtumaan, joka pidetään maanantaina 4.12. kello 15–18 TAMKin Liikuntakeskuksessa. Tapahtumassa toteutetaan ns. massasuorituksina Unipoli Sportin päähaasteet, joissa myös palkitaan parhaat suoritukset. Päähaasteiden lisäksi tapahtumassa tarjolla pientä purtavaa ja muuta oheistoimintaa sekä yhteisjumppaa. Osallistujien kesken arvotaan myös tuotepalkintoja. Tapahtumasta lisätietoja myöhemmin, mutta lisää päivä jo nyt kalenteriisi!

Haastamme osallistujia keräämään isomman porukan mukaan. Kerätkää mahdollisimman iso, nimetty porukka tapahtumaan (kilta, kerho, lajijaosto, opiskelukavereita, ketä vain Tampereen korkeakoulupiireistä…), ilmoittautukaa ryhmänä tapahtumajärjestäjälle ja määrällisesti isoin ryhmä voittaa ilmaisen saunaillan joko YHTS-saunalle tai Tamko-saunalle ((su-to-illat, käytettävä 31.5.2018 mennessä).

Lisätietoja tapahtumasta ja haasteet julkaistaan Facebook-tapahtumassa.

Lue lisätietoja erillisestä pdf-tiedostosta.