Kulkuoikeuden hakeminen toiselta kampukselta nyt entistä helpompaa!

Liikuntamaksukuittia ei tarvitse jatkossa enää kuljettaa mukana, jos haet kulkuoikeuden toiselle kampukselle. Lue alta tarkemmat ohjeet myös, jos olet uusi opiskelija etkä vielä omista opiskelijakorttia.

1.Unipoli Sport -liikuntamaksu suoritetaan omaan kotikorkeakouluun, eli siihen, jossa olet opiskelijana tai henkilökunnan jäsenenä.

2. Oman korkeakoulun liikuntatilojen kulkuoikeudet päivittyvät automaattisesti opiskelija- tai henkilöstökorttiin tai kulkuavaimeen

3. Kulkuoikeudet muihin korkeakouluihin tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta, jota ennen muiden koulujen tiloja ei voi käyttää.

• Kulkuoikeudet on haettava uudestaan lukuvuosittain tai maksukauden mukaan.
  • Mukana on oltava kuvallinen opiskelija- tai henkilöstökortti. TAMK:n opiskelijoilla, joilla ei ole kuvallista opiskelijakorttia on mukana oltava henkilöllisyystodistus.
  • Liikuntamaksukuittia ei tarvita, asiakaspalvelijat näkevät liikuntamaksut sähköisestä rekisteristä. Maksutiedon päivittymisessä on 1-3 vuorokauden viive, joten varaa maksukuitti mukaan, jos haet kulkuoikeutta toiselta kampukselta heti maksun jälkeen.
  • Huomaathan, ettet voi käyttää mitään palveluita (myös kurssit, sulkapallo yms.) toisten korkeakoulujen tiloissa, ellet ole hakenut erikseen kulkuoikeuksia!
  • Ilmoittaudu vastaanotossa ja näytä kuvallinen henkilöllisyystodistus jokaisella liikkumiskerralla, jos olet uusi opiskelija, etkä ole vielä saanut opiskelijakorttia käyttöösi.

Kulkukorttia on näytettävä lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä!

Kulkuoikeuksien hakeminen TTY:lta

Kulkuoikeuksien hakeminen TAMKista

Kulkuoikeuksien hakeminen TaY:lta

• TTY:n ja TAMKin opiskelijat ja henkilökunta