Tutkimusryhmä

Helsingin yliopisto

Valtiosääntöoikeuden professori, Tuomas Ojanen
Lisätietoa Helsingin yliopiston sivulla.

Tampereen yliopisto

Apulaisprofessori Juha Lavapuro
Lisätietoa Tampereen yliopiston sivulla.

Yliopistotutkija Pauli Rautiainen
Lisätietoa Tampereen yliopiston sivulla.
Tutkimushankkeeseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä Rautiasen puoleen: pauli.rautiainen[at]uta.fi

Tutkija Virve Valtonen
HM (julkisoikeus)
Puh. 050 318 7535
virve.valtonen[at]uta.fi
Valtonen on suorittanut Tampereen yliopistossa hallintotieteiden maisten tutkinnon (2015) pääaineena julkisoikeus sekä humanististen kandidaatin tutkinnon (2011) pääaineena suomen kieli. Syrjäkuntahankkeessa Valtonen aloitti tutkijan toimensa 1.5.2015. Hankkeen ohella Valtonen on tekemässä väitöskirjaa aiheena opetushenkilöstön harkintavalta perusopetuksen kurinpitotilanteissa.

Post-doctutkija Marianne Mäkelä
HT (julkisoikeus)
Mäkelä on valmistunut hallintotieteiden tohtoriksi Tampereen yliopistosta. Hänen vuonna 2013 valmistunut julkisoikeuden alan väitöskirjansa käsittelee yhdenvertaista oikeutta sivistykseen koskevaa perusoikeutta. Mäkelä kuuluu Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun julkisoikeuden tutkimusryhmään, ja on väitöskirjansa valmistumisen jälkeen jatkanut valtiosääntöoikeuden ja perusoikeustutkimuksen alaan sijoittuvaa tutkimustyötään sivistyksellisen yhdenvertaisuuden saralla. Virkatyönään Mäkelä toimii Pöytyän ja Auran kuntien sivistysjohtajana.

Graduntekijä Jari Hartzell
YTK (sosiologia)
Hartzell tekee sosiologian alan pro gradu -tutkielmaansa osana tutkimusprojektia aiheenaan sosiaalisten oikeuksien indikaattorit. Hän on lukenut sivuaineina tilastotieteitä, julkisoikeutta ja valtiosääntöoikeutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *