Harjoittelupaikka haussa -koulutusiltapäivät suunnitteilla toukokuulle

Harjoittelupaikka haussa? – koulutusiltapäivät pidetään alustavasti alustavasti 7.5. ja 9.5.2019 klo 13-16 -varaa jo kalenteriisi!

Harjoittelupaikka haussa -koulutusiltapäivät on suunnattu harjoittelupaikkaa aktiivisesti hakeneille, joilla on paikka vielä löytymättä. Voisiko jotain tehdä paikan haussa vielä enemmän tai toisin? Monialaisessa ryhmässä jaetaan kokemuksia ja saadaan sekä annetaan palautetta. Koulutuksessa keskitytään omien vahvuuksien tunnistamiseen ja esilletuontiin suhteessa omien toiveiden mukaisten harjoittelupaikkojen hakuun. Lisätietoa tulee ja haku avataan maalis-huhtikuun aikana!

Ensimmäisenä koulutusiltapäivänä työskennellään osaamisen tunnistamisen kysymysten parissa alustuksin ja pienimuotoisin tehtävin. Toisella tapaamiskerralla työskennellään ryhmässä konkreeettisesti jokaisen osallistujan välitehtävänä palauttamien työnhaun asiakirjojen (hakemus, ansioluettelo tai vastaava) parissa.

Lisätietoa koulutuksesta, ajankohdan tarkkennus ja hakuohjeet tulevat maaliskuun alussa Ryhmäohjaus-blogiin! Kouluttajina toimivat työelämäasiantuntijat.

-Tampereen yliopiston työelämäasiantuntijat, Terhi Erkkilä, etunimi.sukunimi[at]tuni.fi ja uraohjaus.tau[at]tuni.fi-