Urasuunnitteluryhmä tulossa helmikuussa 2019

Toteutuspäivät: 1., 8., 15. ja 22.2.2019 klo 12.15-14 (poikkeuksena 15.2. klo 12.15 -15)

Urasuunnitteluryhmä tarjoaa vertaistukea ja tilaisuuden työstää ohjatusti omia tulevaisuuden suunnitelmia työelämäasiantuntijoiden vetämässä monialaisessa ryhmässä. Tapaamiskertojen aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, siitä viestiminen tehokkaasti (välineenä myös hakemus ja ansioluettelo), työelämän mahdollisuuksien tunnistaminen sekä työnantajan näkökulma. Kiitos laajasta mielenkiinnosta -ryhmä on täyttynyt!

Hakeminen ja osallistujat

Kiitos mielenkinnosta -ryhmä on täyttynyt!

Hakulomake suljettiin ryhmän täytyttyä ennatysnopeaan. Koulutuksen ryhmämuotoisuuden vuoksi mukaan voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa sekä viitisen varasijoille -ja nämä paikat täyttyivät. Urasuunnitteluryhmä on suunnattu Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijoille. Urasuunnittelun merkitys on koettu tärkeäksi erityisesti ns. generalistialoilla eli aloilla, joilla opiskelijat eivät valmistu tiettyyn ammattiin. Kaikille hakeneille ilmoitetaan sähköpostitse valinnoista.

Kouluttajina toimivat Tampereen yliopiston työelämäasiantuntijat Terhi Erkkilä ja Helena Rantanen.
Lisätietoa sähköpostitse: uraohjaaja[at]uta.fi