Potkua opintoihin & suuntaa tulevaan

Ryhmä työskentelee ti 18.9., ke 19.9. ja to 20.9.2018 klo 13.15 -15

Opintopsykologin ja työelämäasiantuntijan vetämä ryhmätyöpaja tarjoaa tilaisuuden työstää ohjatusti omia tulevaisuuden suunnitelmia vertaistuen merkitystä unohtamatta. Tapaamiskertojen aiheena on aikaansaaminen, oman osaamisen tunnistaminen ja tulevaan suuntaaminen. Tule rohkeasti mukaan –ei kannata jäädä yksin pohdintojen kanssa!  Ryhmä on täyttynyt -kiitos runsaasta mielenkiinnosta!

Ryhmätyöpaja on tarkoitettu monialaisesti Tampereen yliopiston eri alojen tutkinto-opiskelijoille. Työskentelymuotona on vetäjien pitämät lyhyet alustukset, harjoitukset ja ryhmäkeskustelut. Tapaamisten välillä tehdään pienet itsenäiset välitehtävät.

Ryhmätyöpajaan voidaan ottaa 20 osallistujaa. Ryhmä on täyttynyt -kiitos mielenkiinnostasi! Ryhmä on ensimmäinen laatuaan, mutta laajan kiinnostuksen ja ryhmästä saatavan palautteen perusteella on mahdollista suunnitella ryhmätyöpajalle jatkoa ensi vuoden aikana. Tieto mahdollisesta jatkosta lisätään Ryhmäohjausblogiin!

Kouluttajina toimivat Tampereen yliopiston opintopsykologi Taija Tuominen sekä työelämäasiantuntija Terhi Erkkilä

Tervetuloa!

Lisätietoa kouluttajilta: