Hakemuksella ja ansioluettelolla haastatteluun -luentokoulutus 7.11.2017

Onko harjoittelupaikan tai osa-aikatyön hakeminen suunnitteilla tai oletko siirtymässä työelämään? Hakemuksella ja ansioluettelolla edetään haastatteluun -ja työnhakua tehdään näiden ohella monien eri väylien kautta.
Tilaisuudessa avataan näkökulmia oman osaamisen tehokkaaseen viestintään työnhaussa. Riittävä ja samalla tiivis kerronta omasta osaamisesta ja viestin suuntaaminen vastaamaan työnantajan tietotarvetta tukee rekrytoijan päätöksentekoa valinnan hetkellä.

Paikkana Pinni A:n Paavo Koli -sali ti 7.11. klo 16.15 – 18.00.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella koulutuksen alkuun saakka.

Koulutus on tarkoitettu kaikille Tampereen yliopiston eri alojen opiskelijoille, joille työnhaun kysymykset ovat ajankohtaisia tai tulemassa sellaisiksi. Luento on toteutetaan vuosittain syyslukukauden loppupuolella -osallistua voi siis valitsemanaan opiskeluvuotena.

Koulutuksen järjestää Tampereen yliopiston opintopalvelut ja kouluttajina toimivat työelämäasiantuntijat Reeta Lehmusoksa ja Terhi Erkkilä.

Lisätietoa kouluttajilta: Terhi Erkkilä, uraohjaaja[at]uta.fi.

Tervetuloa!

Tampereen yliopiston opintopalvelut