Työelämänäkökulma opinnoissa -luentokoulutus 10.10.2017

Opintojen suunnittelun ohella omaa osaamista kannattaa peilata matkan varrella suhteessa työelämään. Opiskeluvalintojen punninta ja suunnitelmallisuus opintojen aikana toimivat hyvänä pohjana vielä valmistumisen jälkeenkin.

Monialaisella luennolla avataan näkökulmia oman osaamisen systemaattiseen tunnistamiseen jo opintojen aikana. Koulutuksessa käsitellään opinnoissa syntyneen osaamisen tunnistamista työelämätaidoiksi. Asiantuntijuuteen kasvu alkaa ja jatkuu opintojen aikana.

Paikkana Pinni A:n Paavo Koli -sali ti 10.10 klo 16.15 – 17.30.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella koulutuksen alkuun saakka.

Vuosittain järjestettävä luentotilaisuus on tarkoitettu kaikille Tampereen yliopiston eri alojen opiskelijoille, joille aihe on ajankohtainen. Koska luento toteutetaan vuosittain, voi tilaisuuteen osallistua valitsemanaan opiskeluvuotena. Koulutuksen järjestää Tampereen yliopiston opintopalvelut ja kouluttajina toimivat työelämäasiantuntijat Reeta Lehmusoksa ja Terhi Erkkilä.

Tervetuloa!

Lisätietoja kouluttajilta: uraohjaaja[at]uta.fi