Ajankäyttö, aikaansaaminen ja kuormituksen säätely -ryhmätyöpaja 31.10.-2.11.2017

Ryhmätyöpaja on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoille, joilla on vaikeuksia tarttua opiskeluun ja saada tehtyä opintosuorituksia loppuun. Ryhmään voivat hakea kaikki opiskelijat, jotka uskovat siitä hyötyvänsä.

Ryhmätyöpajassa keskustellaan, tehdään harjoituksia ja kuunnellaan pieniä alustuksia. Ryhmäläiset tekevät myös pieniä ennakko- ja välitehtäviä.

Ryhmätyöpaja kokoontuu kolmena peräkkäisenä päivänä ti-to 31.10.-2.11.2017 klo 13.15-15. Ryhmää vetää opintopsykologi Taija Tuominen.

Ryhmätyöpajaan ilmoittautuminen käynnistyy 5.9. ja päättyy 24.9.2017. Ryhmään voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opintopsykologi@uta.fi. Samasta osoitteesta voi kysyä myös lisätietoja. Ilmoittautuessa kerro nimesi, tutkinto-ohjelmasi ja opintojensi vaihe. Lisäksi kuvaa lyhyesti, miksi olet hakeutumassa ryhmätyöpajaan. Ryhmään otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta opiskelijaa.

Ryhmäläisiltä odotetaan aktiivista työskentelyä. Ryhmätyöpajaan osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin ryhmätapaamisiin, sekä ennakko- ja välitehtävien tekemiseen.