Ajankäyttö, aikaansaaminen ja kuormituksen säätely -ryhmätyöpaja 31.10.-2.11.2017

Ryhmätyöpaja on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoille, joilla on vaikeuksia tarttua opiskeluun ja saada tehtyä opintosuorituksia loppuun. Ryhmään voivat hakea kaikki opiskelijat, jotka uskovat siitä hyötyvänsä. Ryhmä on täyttynyt -kiitos mielenkiinnostasi!

Ryhmätyöpajassa keskustellaan, tehdään harjoituksia ja kuunnellaan pieniä alustuksia. Ryhmäläiset tekevät myös pieniä ennakko- ja välitehtäviä.

Ryhmätyöpaja kokoontuu kolmena peräkkäisenä päivänä ti-to 31.10.-2.11.2017 klo 13.15-15. Ryhmää vetää opintopsykologi Taija Tuominen.

Ryhmätyöpajaan ilmoittautuminen käynnistyy 5.9. ja päättyy 24.9.2017. Ryhmään voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opintopsykologi@uta.fi. Samasta osoitteesta voi kysyä myös lisätietoja. Ilmoittautuessa kerro nimesi, tutkinto-ohjelmasi ja opintojensi vaihe. Lisäksi kuvaa lyhyesti, miksi olet hakeutumassa ryhmätyöpajaan. Ryhmään otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta opiskelijaa.

Ryhmäläisiltä odotetaan aktiivista työskentelyä. Ryhmätyöpajaan osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin ryhmätapaamisiin, sekä ennakko- ja välitehtävien tekemiseen.