Hakemuksella ja ansioluettelolla haastatteluun -luentokoulutus 7.11.2017

Onko harjoittelupaikan tai osa-aikatyön hakeminen suunnitteilla tai oletko siirtymässä työelämään? Hakemuksella ja ansioluettelolla edetään haastatteluun -ja työnhakua tehdään näiden ohella monien eri väylien kautta. Luento pidetään Pinni A:n Paavo Koli salissa tiistaina 7.11. klo 16.15 – 18.00. Ilmoittautuminen on avattu!
Tilaisuudessa avataan näkökulmia oman osaamisen tehokkaaseen viestintään työnhaussa. Riittävä ja samalla tiivis kerronta omasta osaamisesta ja viestin suuntaaminen vastaamaan työnantajan tietotarvetta tukee rekrytoijan päätöksentekoa valinnan hetkellä.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella koulutuksen alkuun saakka.

Koulutus on tarkoitettu kaikille Tampereen yliopiston eri alojen opiskelijoille, joille työnhaun kysymykset ovat ajankohtaisia tai tulemassa sellaisiksi. Luento on toteutetaan vuosittain syyslukukauden loppupuolella -osallistua voi siis valitsemanaan opiskeluvuotena.

Koulutuksen järjestää Tampereen yliopiston opintopalvelut ja kouluttajina toimivat työelämäasiantuntijat Reeta Lehmusoksa ja Terhi Erkkilä.

Salin täyttyessä varataan suurempi tila, jolloin ilmoittautuneita informoidaan ennalta paikasta. Lisätietoa: uraohjaaja[at]uta.fi.

Tervetuloa!

Tampereen yliopiston opintopalvelut