Harjoittelupaikka haussa? – Pienryhmä harjoittelupaikan haun tueksi 20. ja 27.4.2017

Oletko etsimässä harjoittelupaikkaa vuodelle 2017, mutta paikka on vielä löytymättä? Haluaisitko pohtia harjoittelupaikan hakua syvemmin? Voisiko jotain tehdä haussa vielä toisin? Monialaisessa ryhmässä jaetaan kokemuksia ja saadaan ja annetaan palautetta harjoittelupaikan hausta. Koulutuksessa keskitytään omien vahvuuksien tunnistamiseen ja esilletuontiin suhteessa omien toiveiden mukaisten harjoittelupaikkojen hakuun.

TAPAAMISTEN SISÄLLÖT

1. tapaaminen; to 20.4. klo 14.15-16
Omien tavoitteiden hahmottaminen, mahdollisten tehtävänkuva- ja työnantajasuuntien laventaminen, työnhaun asiakirjojen perustaa

2. tapaaminen; to 27.4. klo 14.15-16
Harjoittelupaikan haku; omien erottautumisen keinojen hahmotus, työpajatyöskentelyä ennakkotehtävien pohjalta (oma cv ja hakemus)

TYÖSKENTELYTAVAT

Ryhmässä edetään teemoittaisten alustusten, keskustelujen ja pienten harjoitteiden kautta. Toisen tapaamiskerran työskentely työnhakuasiakirjojen pohjalta edellyttää välitehtävän tekemistä (oma cv ja hakemus).

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Koulutukseen haku verkkolomakkeella, koulutus on täyttynyt.

Ryhmään otetaan enintään 15 osallistujaa, joille opintoihin liittyvän harjoittelupaikan haku on ajankohtaista. Valinta tehdään ensisijassa ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta myös hakijoiden perustelut ja ryhmän tarpeellisuus osallistujalle huomioidaan. Haku suljetaan koulutuksen ja varasijojen täytyttyä.

KOULUTTAJAT JA LISÄTIETOA

Kouluttajina toimivat työelämäasiantuntijat Terhi Erkkilä ja Reeta Lehmusoksa.
Lisätietoa sähköpostitse: uraohjaaja[at]uta.fi

Työelämä ja harjoittelu I Ohjaus ja hyvinvointi