Ajankäyttö, aikaansaaminen ja kuormituksen säätely -ryhmätyöpaja 4.-6.4.2017

Ryhmätyöpaja on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoille, joilla on vaikeuksia tarttua opiskeluun ja saada tehtyä opintosuorituksia loppuun. Ryhmään voivat hakea kaikki opiskelijat, jotka uskovat siitä hyötyvänsä.

Ryhmätyöpajassa keskustellaan, tehdään harjoituksia ja kuunnellaan pieniä alustuksia. Ryhmäläiset tekevät myös välitehtäviä ja pienen ennakkotehtävän.

Ryhmätyöpaja kokoontuu kolmena peräkkäisenä päivänä ti-to 4.-6.4.2017 klo 13.15-15. Ryhmää vetää opintopsykologi Taija Tuominen.

Ryhmätyöpajaan ilmoittautuminen käynnistyy 6.3. ja päättyy 17.3.2017. Ryhmään voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen opintopsykologi@uta.fi.
Samasta osoitteesta voi kysyä myös lisätietoja. Ilmoittautuessa opiskelijan tulee kertoa nimensä, tutkinto-ohjelmansa ja opintojensa vaihe. Lisäksi hänen tulee kuvata lyhyesti, miksi hän on hakeutumassa ryhmätyöpajaan. Ryhmään otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta opiskelijaa. Koulutus on täyttynyt.

Ryhmäläisiltä odotetaan aktiivista työskentelyä. Ryhmätyöpajaan osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin ryhmätapaamisiin, sekä ennakkotehtävien ja välitehtävien tekemiseen.