Osallistu!

Osallistu keskusteluun!

Blogin tarkoituksena on tarjota paikka keskustelun jatkamiseen ohjauskahviloiden välillä, sekä mahdollistaa ohjauskahvilatoimintaan tutustuminen ja keskusteluun osallistuminen myös silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista.

Jokainen järjestäjätaho kirjoittaa joitakin nostoja, tunnelmia, kohokohtia, ajatuksia, oivalluksia tms.toteutuneen kahvilan jälkeen. Blogissa julkaistaan myös muita keskustelunavauksia ohjauksen ajankohtaisista ilmiöistä ja ohjauskahvilatoiminnasta.

Näihin keskustelunavauksiin ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita kommentoimaan ja jatkamaan keskusteluja ohjauksen ilmiöistä.

 

Ehdota aihetta tai tule kirjoittajaksi

Onko mielessäsi kiinnostava tai ajankohtainen ohjauksen kysymys tai ilmiö, josta toivoisit blogin aihetta tai ohjauskahvilan teemaa? Kerro ajatuksistasi jättämällä viesti sivun kommenttikenttään.

Haluatko jakaa ajatuksiasi tai pohdintojasi ohjauksen alueelta blogin kirjoittajana? Onko mielessäsi jokin ohjauksen ajankohtainen teema tai kiinnostava näkökulma, josta haluat virittää keskustelua? Osallistuitko kiinnostavaan ohjauskahvilaan, jonka herättämiä ajatuksia haluat jakaa muiden kanssa? Tule mukaan kirjoittamaan blogia ottamalla yhteyttä sähköpostitse opintopsykologi@uta.fi. Blogiin voit kirjoittaa vain kerran tai useammin kiinnostuksesi mukaan.

 

Ilmoittaudu ohjauskahvilan järjestäjäksi

Ohjauskahviloita järjestetään noin 2 kertaa lukukaudessa suunnittelu- ja järjestelyvastuun kiertäessä eri tieteenalayksiköissä ja toimijatahoilla. Jos omasta työyhteisöstäsi löytyy kiinnostusta ja intoa ohjauskahvilan järjestämiseen, ota yhteyttä ohjauskahvilatoimintaa koordinoivaan opintopsykologiin sähköpostitse opintopsykologi@uta.fi.

Ohjauskahviloissa keskitytään aina johonkin ohjaukseen liityvään teemaan, mutta ne voivat toteutua eri tavoin ja erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Ohjauskahvilan järjestämiseen saa ohjeistusta ja tukea ohjauskahvilatoimintaa koordinoivalta opintopsykologilta.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *