Ohjauskahvila – Harjoittelu – Työjaksosta osaamisen laajentamiseen 13.5.2016

Ohjauskahvila Harjoittelu – Työjaksosta osaamisen laajentamiseen järjestettiin 13.5.2016 Virran EDU’s Cafessa. Ohjauskahvilan järjestivät opintopalveluiden työelämäasiantuntijat. Osallistujia kahvilassa kävi noin 30.

Tilaisuudessa kuultiin alustuksena terveystieteiden harjoittelukäytänteistä (Helena Rantanen) sekä kuulumisia keväällä toteutetusta monialaisesta Harjoittelupaikka haussa –koulutuksesta (Reeta Lehmusoksa ja Terhi Erkkilä).

kuva20

kuva6 käännetty

Alustusten ja keskustelun jälkeen osallistujilta kerättiin vielä hyviä ja/tai koeteltuja käytänteitä harjoittelujakson oivalluttamiseen osaksi opiskelijan asiantuntijuuden kasvua.

Lue lisää työelämäasiantuntijoiden kirjoittamasta blogitekstistä ja katso tilaisuudessa näytetyt materiaalit.

Mainos kuvana