Ohjauskahvila – Työelämälähtöisyys opintojen ohjauksessa ja opetussuunnitelmatyössä 15.5.2014

Kevään 2014 toisen ohjauskahvilan järjesti Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö 15.5.2014. Ohjauskahvilan teemana oli työelämälähtöisyys opintojen ohjauksessa ja opetussuunnitelmatyössä. Osallistujia ohjauskahvilassa oli noin 30.

Englannin yliopistonlehtori Jarkko Toikkasen avattua tapahtuman, kahvila toteutettiin paneelikeskusteluna. Keskustelun virittäjinä toimivat seuraavat kysymykset:

1. Miten parhaiten tuemme opiskelijoiden työllistymistä?
2. Miten työelämälähtöisyys otetaan huomioon ohjauksessa ja koulutuksen
suunnittelussa?
3. Millaista osaamista koulutus tuottaa?

Paneelin juonsi  kirjallisuustieteen yliopistonlehtori Maria Mäkelä, ja panelisteina toimivat:

• kääntäjä Outi Vuolle (ruotsin ja saksan alumni)
  • teknisen  viestinnän lehtori Tytti Suojanen
  • kirjallisuustieteen yliopistonlehtori  Teemu Ikonen
  • LTL:n opintopäällikkö Kati Toikkanen.

Voit lukea kahvilan herättämiä ajatuksia Teemu Ikosen kirjoittamasta blogitekstistä Yhteisö vailla menneisyyttä?

OHJAUSKAHVILA

Aika: to 15.5.2014, klo 14.15–16
Paikka: Pinni B 4. krs. (opastus hissiaulasta)

LTL:n keväinen ohjauskahvila keskittyy ajankohtaisiin työelämäkysymyksiin opintojen ohjauksessa ja opetussuunnitelmatyössä. Miten parhaiten tuemme opiskelijoiden työllistymistä? Miten työelämälähtöisyys otetaan huomioon ohjauksessa ja koulutuksen suunnittelussa? Millaista osaamista koulutus tuottaa? Ohjauskahvila koostuu paneelikeskustelusta, johon ottavat osaa yksikön alumnit ja työelämän asiantuntijat, ja yhteisestä dialogista.

Tervetuloa osallistumaan ja motivoitumaan!

Ilmoittauduthan tarjoiluja varten e-lomakkeella viimeistään perjantaina 9.5.2014.
Lisätiedot:
Jarkko Toikkanen, englanti/yliopistonlehtori