Seuraa kirjaston muutoksia uudelta verkkosivulta

Banneri vie kirjaston muutossivulleNyt voit seurata yhdessä osoitteessa kirjaston muutosaskeleita kohti uuden korkeakouluyhteisön kirjastoa. Verkkosivu on osa korkeakouluyhteisön väliaikaista muutossivustoa, joka tarjoaa tietoa erityisesti opiskelijoille.

Kirjaston muutossivu löytyy osoitteesta info2019.tuni.fi/kirjasto. Uudella sivulla kerromme tulevien palvelujen kehittämisestä ja muutoksista, joita kehittämistyö jo ennen vuodenvaihdetta tuo mukanaan.

Uuden Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun muodostama korkeakouluyhteisö aloittaa toimintansa tammikuussa 2019. Samalla Tampereen yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kirjastot yhdistyvät uudeksi Tampereen yliopiston kirjastoksi, joka palvelee niin yliopistoa kuin ammattikorkeakoulua.

Lisätietoja:
Tietoasiantuntija Outi Viitasalo, Outi.Viitasalo@uta.fi