Tule kuulemaan Kansalliskirjaston Digi-palvelun käytöstä 14.11.

Kansalliskirjaston digitoimat aineistot ovat tarjolla tutkimus-, opetus- ja opiskelukäyttöön. Tule kuulemaan Jussi-Pekka Hakkaraista, joka esittelee Digi.Kansalliskirjasto.fi-palvelun mahdollisuuksia tutkimuksen ja opetuksen välineenä, myös tiedonlouhinnassa, keskiviikkona 14.11. klo 12.15-14.15 Linna-kirjaston Elina-opetusluokassa (3022).

Tampereella Digi-palvelua jo tunnetaan, sillä Tampereen yliopiston historian, viestinnän ja median sekä journalistiikan tutkijat ja opettajat ovat mukana nk. Haka-pilotissa, jonka Kansalliskirjasto käynnisti kesällä 2018 yhdessä Kopioston, Mikkelin yliopistokeskuksen ja kuuden korkeakoulun kanssa. Pilottihankkeen tarkoituksena on edistää sanoma- ja aikakausilehtien tutkimus- ja opetuskäyttöä. Vuoden 2019 loppuun kestävässä hankkeessa Kansalliskirjaston Digi-palveluun tunnistautunut käyttäjä voi selata, tehdä hakuja, ladata ja louhia kaikkia Digissä olevia aineistoja vuoteen 2010 saakka.

Lisätietoja:
Tietoasiantuntija Sari Mäkelä, Sari.M.Makela@uta.fi