Pyhäinpäivän aukioloajat kirjastossa

Perjantaina 2.11., pyhäinpäivän aattona, kirjaston toimipaikat sulkeutuvat klo 16. Lauantaina 3.11., pyhäinpäivänä, kirjasto on suljettu.

Kun kirjasto on suljettu, voit palauttaa lainattua aineistoa palautusluukkuun Linnan Kalevantien puoleisen ulko-oven ja Arvon Teiskontien puoleisen ulko-oven vieressä. Linnan Hiljainen lukusali ja Arvon oppimiskeskus ovat yliopiston opiskelijoiden käytössä normaaliin tapaan 24/7 kulkukortilla. Huom. Arvossa tarvitset lisäksi arkisin klo 21.00-5.30 ja viikonloppuisin PIN-koodin, jonka saat Arvon IT Helpdeskistä.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät verkosta UKK-palvelusta. Kirjaston etusivulla kysymysboksi tarjoaa valmiita kysymyksiä, kun alat kirjoittaa, tai voit valita aiheen sanapilvestä.

Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot