Merkitse uuden yliopiston nimi vuoden 2019 julkaisuihin

Tampereen yliopiston tutkija, huomaa, että uuden Tampereen yliopiston tulo vaikuttaa myös julkaisuihin tuleviin affiliaatioihin. Yliopiston ja tutkijan oman näkyvyyden kannalta on tärkeää, että yliopiston nimi näkyy oikein jo julkaisun käsikirjoituksessa, josta se periytyy erilaisiin kansainvälisiin ja kansallisiin viitetietokantoihin.

Toimintatavat eri tilanteissa:

• Loppuvuonna ilmestyviin julkaisuihin yliopiston nimi merkitään nykyisellä tavalla.
  • Vuonna 2019 ilmestyvissä julkaisuissa käytetään nimeä Tampereen yliopisto tai Tampere University.
  • Jos tiedät, että julkaisusi siirtyy varmasti julkaistavaksi vuonna 2019, merkitse käsikirjoitukseen jo nyt yliopiston nimeksi Tampereen yliopisto tai Tampere University.

Esimerkiksi:
Teija Tutkija, Tampereen yliopisto, Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta, Tampere
Teija Tutkija, Tampere University, Faculty of Information Technology and Communication Sciences, Tampere, Finland

Voit lisätä tiedekunnan nimen yliopiston nimen perään heti, kun tiedät, mikä on tiedekuntasi. Tiedekuntien suomen-, englannin- ja ruotsinkieliset nimet löytyvät Tampere3-wikistä (vain Tampere3-yhteisön jäsenille, kirjautuminen oman korkeakoulun tunnuksilla, TaY ja TTY Haka-kirjautumisen kautta).

Lisätiedot:
Tanja Heikkilä, tanja.heikkila@uta.fi (TaY)
Sirpa Hangasmäki, sirpa.hangasmaki@uta.fi (TaY)
Yrjö Lappalainen, yrjo.lappalainen@tut.fi (TTY)