Tee hankintaehdotuksesi kirjastolle viimeistään lokakuussa

Tietoaineistojen hankinta Tampereen yliopiston kirjastossa joudutaan keskeyttämään marras-joulukuun ajaksi Tampere3-kirjastojen yhdistymisprosessin vuoksi. Aineistohankintoja tehdään normaalisti lokakuun loppuun asti. Kirjaston asiakkaat voivat siis tehdä hankintaehdotuksia vielä lokakuun ajan.

1.1.2019 Tampereen yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kirjastot yhdistyvät uuden Tampereen yliopiston kirjastoksi, joka tarjoaa palvelut yliopiston ja TAMKin muodostamalle korkeakouluyhteisölle. Uusi kirjasto palvelee kirjastojen nykyisissä toimipaikoissa ja verkossa. Tulevien kirjastopalvelujen organisointia valmistellaan tämän syksyn aikana, mikä voi jo tuoda muutoksia palveluihin.

Tiedustelut ja lisätietoja:
Tietoaineistopäällikkö Petri Tonteri, Tampereen yliopiston kirjasto