Linnan Hiljaisen lukusalin remontti alkaa 25.6.

Remontti Linnan Hiljaisessa lukusalissa alkaa maanantaina 25.6., ja sen aikana tila ei ole asiakkaiden käytössä. Remontin on tarkoitus valmistua syyskuun alkuun mennessä.

Linnan muut tilat ovat käytössä kesäaukioloaikojen mukaan, ja Arvo-kirjaston oppimiskeskuksen tilat Kaupin kampuksella ovat yliopiston opiskelijoiden käytettävissä kulkukortilla 24/7. Arvon ulko-oveen tarvitaan arkisin klo 21.00-5.30 ja viikonloppuisin PIN-koodi, jonka saa Arvo-rakennuksen IT Helpdeskistä (E106).

Keskustakampuksella TietoPinnin luokat 1, 7 ja 8 ovat 24/7-tiloja. Lisäksi kesän remonttien ajaksi on avattu Pinni A:n porttiosan kolmas ja neljäs kerros 24/7-käyttöön kulkukortilla.

Hiljainen lukusali on ollut alusta lähtien suosittu opiskelutila. Remontissa uusitaan mm. salin sähköt ja pintoja. Lukusalin toimivuutta ja viihtyisyyttä kehitetään isomman työskentelyalueen uudella kalustuksella ja kokolattiamatolla.

Kirjasto pahoittelee remontin aiheuttamaa haittaa.

Opiskelutilat kirjastossa
Kesän aukioloajat

Lisätietoja:
Hallintopäällikkö Suvipäivi Pöytälaakso-Koistinen,  Suvipaivi.Poytalaakso-Koistinen@uta.fi, ja kirjasto@uta.fi