Kirjasto suljettu juhannuksen ajan

Kirjaston toimipaikat ovat kiinni juhannusaatosta sunnuntaihin, 22.-24. kesäkuuta. Juhannuksen jälkeen kesäaukioloajat pysyvät ennallaan. Vain sanomalehtikokoelman palvelu jää kesätauolle 6.8. saakka.

Myös juhannuksena voit palauttaa lainattua aineistoa palautusluukkuihin Linnan ja Arvon ulko-ovien vieressä. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät verkosta UKK-palvelusta. Kysymysboksi kirjaston etusivulla tarjoaa valmiita kysymyksiä, kun alat kirjoittaa, tai voit valita aiheen sanapilvestä. Kirjastomaksuja voit tarvittaessa maksaa verkossa, Tamcatin Maksut-välilehdellä.

Linnan Hiljainen lukusali keskustakampuksella ja Arvon oppimiskeskus Kaupin kampuksella ovat yliopiston opiskelijoiden käytössä kulkukortilla normaaliin tapaan 24/7. – Huomaa, että Linnan Hiljaisessa lukusalissa alkaa remontti juhannuksen jälkeen. Tarkempaa tietoa saat seuraamalla kirjaston uutisia etusivulla.

Kesän aukioloajat