THE Times Higher Education -portaali käytössä Tampereen yliopistossa

Times Higher EducationTimes Higher Education -palvelun logo -portaali tarjoaa korkeakoulutukseen liittyvää sisältöä. THE-portaalista löydät THE-aikakauslehden digitaalisena sekä Times Higher Education rankings -vertailut. Sivustolta löytyy uutiskirjeitä, uutisia, artikkeleita, kirja-arvosteluja, mielipiteitä ym. korkeakoulutukseen ja yliopistomaailmaan liittyvää aineistoa.

• Professional-osiosta löytyy mm. ajankohtaiset uutiset, tutkimusuutiset ja THE-lehden digitaaliset numerot.
  • The Jobs -osiossa on akateeminen työnhaku ja tietoa työnhakijoille
  • Summits-osiossa on tietoa huippukokouksista ja tapaamisista yliopiston päättäjille
  • Rankings-osiosta löytyy mm: World University Rankings, Rankings By subject
  • Student-osio on tarkoitettu opiskelijoille, jotka suunnittelevat opiskelua ulkomailla

Huom! Palveluun tehdään henkilökohtaiset tunnukset käyttämällä Tampereen yliopiston sähköpostiosoitetta.

THE löytyy kirjaston Tietokannat-listalta.

Times Higher Education -sovellus löytyy sovelluskaupasta iOS-, Android- ja Kindle Fire- laitteille.

Lisätietoja: phankinta@uta.fi