Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirja jatkaa osana Redfox-sanakirjapalvelua

Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirja on siirtynyt Redfox-sanakirjapalveluun. Vanha käyttöliittymä toimii 30.4.2018 saakka. Tietokantalistasta löytyvät toistaiseksi molemmat käyttöliittymät.

Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirjan viimeisin päivitys on valmistunut helmikuussa 2018. Sanastoihin lisättiin muun muassa maksamiseen ja sosiaalivakuutukseen liittyviä termejä. Redfox päivittää sanastoa jatkossa normaalin sanastoprosessinsa mukaisesti. Redfoxissa sanakirja ei ole itsenäisenä kokonaisuutena, vaan yksittäisten termien kontekstissa mainitaan, jos termi koskee ko. sanakirjaa.

Muutoksen vuoksi Tampereen yliopisto on saanut Redfox Pron kokonaisuudessaan käyttöön sanakirjan sopimuskauden loppuun eli 31.12.2018 saakka. Redfox Pro sisältää perussanakirjoja, suursanakirjoja ja erikoisalojen sanakirjoja, kielioppiaineistoja sekä kieltenopetusmateriaaleja.

Lisätietoja: phankinta@uta.fi

 

Be Sociable, Share!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *