Tutkimuksen arvioinnin työkalu SciVal koekäytössä 27.3.-23.4.

SciVal on tietokanta ja työkalu tutkimuksen arviointiin ja kehittämiseen. Sen avulla voi tarkastella 8500:n tutkimusorganisaation ja 220:n maan tutkimustoimintaa yksittäisen tutkijan, tutkimusryhmän, tutkimusyksikön tai maan tasolla.

SciValilla käyttäjä voi analysoida Elsevierin Scopus-viitetietokannan aineistoja vuodesta 1996 lähtien.

SciVal toimii ip-tunnistuksella, mutta kaikkien käyttäjien tulee rekisteröityä palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen SciValiin kirjaudutaan aina luoduilla tunnuksilla. Jos olet jo tehnyt käyttäjätunnukset Scopukseen tai ScienceDirectiin pääset kirjautumaan niillä SciValiin.

Katso  SciVal user registration guide -oppasta ohjeet kirjautumiseen yliopiston verkossa tai etäkäytössä.

SciVal koekäyttö löytyy myös Tietokannat-listalta.

Tietoa SciValista

Lisätietoja: phankinta@uta.fi

In English

Be Sociable, Share!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *