E-aikakauslehtiä sisältävä Flipster -palvelu koekäytössä huhtikuun alkuun saakka

Flipster tarjoaa uusimpia numeroita yli 1500 englanninkielisestä e-aikakauslehdestä. Kokoelmaan kuuluu mm. erilaisia harrastuslehtiä. Lehdet ovat pääasiassa yleisaikakauslehtiä, mutta  aihealueisiin kuuluu myös esim joitain politiikan, talouden ja historian alan lehtiä. Valikoimassa on mm. seuraavat lehdet: American Theatre, Forbes, Journal of Marketing Research, National Geographic, Publishers Weekly, Rolling Stone, Sports Illustrated, Time, Travel & Leisure, Vogue ja World Literature Today.

Päästäksesi lehden vanhempiin numeroihin klikkaa lehden kohdalla ”All issues”

IOS- ja Android-laitteille voi ladata Flipster sovelluksen sovelluskaupasta (iTunes tai Google Play). Sovellukseen voi ladata e-lehtiä Flipster –palvelusta ja lukea sitä laitteellaan ilman internet-yhteyttä. (sovelluksessa nearby library: Tampereen yliopisto)

Etäkäytössä kirjaudu palveluun peruspalvelutunnuksella.

Palvelu on koekäytössä 4.4.2018 saakka. Otamme mielellämme vastaan palautetta palvelusta aineistohankintaan: phankinta@uta.fi

Be Sociable, Share!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *