Torstaina 25.1. Arvo-kirjasto suljettu, Linnan tilat käytössä klo 16 saakka

Torstaina 25.1. Arvo-kirjasto on suljettu, ja Linna-kirjasto on avoinna poikkeuksellisesti klo 8-16. Linnan tilat ovat aukioloaikana asiakkaiden käytössä, mutta asiakaspalvelu on suljettu. Lainaus ja palautus toimivat itsepalveluautomaateilla, ja kirjastomaksuja voi maksaa verkossa.

Poikkeuksellisten aukiolojärjestelyjen syynä on Tampere3-kirjastojen henkilökunnan koulutuspäivä.

Kun kirjasto on suljettu, voit palauttaa lainattua aineistoa palautusluukkuun Linnan Kalevantien puoleisen ulko-oven ja Arvon Teiskontien puoleisen ulko-oven vieressä. Linnan Hiljainen lukusali ja Arvon oppimiskeskus ovat yliopiston opiskelijoiden käytössä 24/7 kulkukortilla. Huom. Arvossa tarvitset lisäksi arkisin klo 21.00-5.30 ja viikonloppuisin PIN-koodin, jonka saat Arvon IT Helpdeskistä.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät verkosta UKK-palvelusta. Kirjaston etusivulla kysymysboksi tarjoaa valmiita kysymyksiä, kun alat kirjoittaa, tai voit valita aiheen sanapilvestä.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Leena Horsma-aho