Itsenäisyyspäivän aukioloajat kirjastossa

Itsenäisyyspäivän aattona, tiistaina 5.12., kirjaston toimipaikat sulkeutuvat klo 16. Itsenäisyyspäivänä 6.12. kirjasto on suljettu.

Kun kirjasto on suljettu, voit palauttaa lainattua aineistoa palautusluukkuun Linnan Kalevantien puoleisen ulko-oven ja Arvon Teiskontien puoleisen ulko-oven vieressä. Linnan Hiljainen lukusali ja Arvon oppimiskeskus ovat yliopiston opiskelijoiden käytössä normaaliin tapaan 24/7 kulkukortilla. Huom. Arvossa tarvitset lisäksi arkisin klo 21.00-5.30 ja viikonloppuisin PIN-koodin, jonka saat Arvon IT Helpdeskistä.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät verkosta UKK-palvelusta. Kirjaston etusivulla kysymysboksi tarjoaa valmiita kysymyksiä, kun alat kirjoittaa, tai voit valita aiheen sanapilvestä.

Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot